Een professionele website laten maken voor jouw onderneming?

Van eenvoudige website tot een uitgebreide webshop.

Nieuwe website voor jouw bedrijf

Als ondernemer wil je dat je website professioneel en gebruiksvriendelijk is, zodat je klanten gemakkelijk informatie kunnen vinden en eventueel zaken met je kunnen doen. Daarom is het belangrijk om een website te hebben die voldoet aan al jouw wensen en eisen.

Bij ons kun je terecht voor het laten maken van een professionele website, van eenvoudig tot uitgebreid. Of je nu een webshop wilt of een website om informatie te delen, wij helpen je graag om de website te creëren die het beste bij jouw onderneming past.

Onze websites zijn functioneel en voldoen aan de laatste normen op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid in zoekmachines. Zo kun je ervan verzekerd zijn dat jouw website goed gevonden wordt door je doelgroep.

Daarnaast bieden we de mogelijkheid om jouw website uit te breiden met verschillende modules, zoals een blog, een agenda of een contactformulier. Zo kun je een complete online aanwezigheid creëren voor jouw onderneming.

Laat jouw website maken door ons team van professionele webdesigners en maak jouw online aanwezigheid compleet. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Gebouwd in
WordPress.

Een functionele website, geheel naar jouw smaak. Met WordPress beheer je moeiteloos je blog, upload je pagina’s en met de WooCommerce plugin creëer je een sterke eCommerce pagina. Makkelijker kan haast niet.

Verkoop producten eenvouding online op een resposive website
Verkoop producten eenvouding online op een resposive website

Goed vindbaar 
in zoekmachines.

Met de Yoast plugin check jij of jouw pagina op het vlak van SEO in orde is. Yoast geeft je duidelijke instructies om jouw pagina te optimaliseren. Dat is zeker handig, vooral voor de vindbaarheid van jouw website in verschillende zoekmachines, zoals onder andere Google.

Eenvoudig uitbreidbaar.

Wil je een extra blog aan jouw website toevoegen? Jouw portfolio of een boekingssysteem? Dat is zo gedaan! Breid jouw website uit met verschillende modules, en creëer op die manier een geheel concept.

Verkoop producten eenvouding online op een resposive website

Budget Deal

Een eenvoudige website, ideaal voor de startende ondernemer.

Online Verkopen

Een complete webshop voor lokale of wereldwijde verkoop.

Op maat gemaakt

De mogelijkheden met WordPress en WooCommerce zijn eindeloos.

Verkoop jouw producten met jouw webshop

Laat jouw webshop opvallen met een strak en innovatief design. Een heldere inrichting, korte, maar krachtige productbeschrijvingen en duidelijkheid zijn essentieel voor een goed lopende webshop.

Verkoop producten eenvouding online op een resposive website